Jídelna

OBJEDNÁVÁNÍ STRAVY: www.strava.cz

Vedoucí školní jídelny: Bc. Šárka Smutníková

Ceny stravenek od 1. 9. 2021:
Věk dítěte Svačinka Oběd
7-10 let  9,- Kč 24,- Kč
11-14 let 10,- Kč 27,- Kč
15 let 10,- Kč 31,- Kč

Cena stravenky je hodnota potravin bez ostatních provozních nákladů!

VEŘEJNOST:
  • Cena oběda pro veřejnost = 62,- Kč
  • Pro veřejnost se nevaří v pondělí
  • Výdej obědů pro veřejnost: 11:10 - 11:30
DŮLEŽITÉ INFORMACE:
  • Platbu je nejlépe provádět bezhotovostním způsobem. Žádáme vás o případné navýšení limitu na vašem sporožirovém účtu pro platbu stravného.
  • V případě platby hotově je nutno zaplatit u vedoucí stravovny před začátkem měsíce.
  • Cena čipu: 115,- Kč
  • Lze vybírat ze dvou jídel. Oběd č.1 je vždy přihlášen automaticky, ukončení objednávek oběda č. 2 je vždy v úterý do 14:00 hodin pro následující týden. 
  • Oběd č. 2 vaříme od minimálního počtu 20 přihlášených.
  • Odhlašování obědů je možné nejméně 1 den předem do 13:00 hod. a to pomocí čipu u terminálu nebo u vedoucí stravovny paní Šárky Smutníkové buď osobně nebo telefonicky.
  • Telefon: 381 275 414, e-mail: smutnikova@zs2su.cz
  • Při nemoci žáka je možno první den nemoci neodhlášený oběd vyzvednout.
 
ZMĚNA JÍDELNÍČKU VYHRAZENA

"HMOTNOSTI POKRMŮ V JÍDELNÍČKU" stáhnout zde


 


 

Pondělí
27.09.2021

Svačinka
Chléb,máslo, strouhaný sýr, Granko(1,6,7)
Polévka
Zeleninová s bulgurem(1,6,7,9)
Oběd 1
Krůtí plátek přírodní, zelenina dušená, brambory(1,7)
Oběd 2
Špekové knedlíky, kysané zelí(1,3,7,12)
Pití
čaj se sirupem

Úterý
28.09.2021

Svačinka
Polévka
Oběd 1
Státní svátek
Oběd 2
Pití

Středa
29.09.2021

Svačinka
Chléb, pomazánka švédská, bílá káva(1,4,6,7,10)
Polévka
Bramborová se sýrem(1,6,7,9)
Oběd 1
Hovězí pečeně cikánská, rýže dušená, Makovec(1,3,7,10)
Oběd 2
Kapustové karbanátky, brambory(1,3,7)
Pití
džus

Čtvrtek
30.09.2021

Svačinka
Rohlík, máslo, salám, čaj(1,7)
Polévka
Hráškový krém(1,3,6,7,9)
Oběd 1
Kuřecí řízek smažený, bramborová kaše, kompot(1,3,7,)
Oběd 2
Cizrnové karí, rýže
Pití
čaj ovocný

Pátek
01.10.2021

Svačinka
Chléb, pomazánka z Kiri sýra, zelenina, mléko(1,6,7)
Polévka
S masovými knedlíčky(1,3,6,7,9,)
Oběd 1
Vejce vařené, brambory, špenát (1,3,7)
Oběd 2
Alpský knedlík(1,7)
Pití
čaj černý

Pondělí
04.10.2021

Svačinka
Houska s Nuttellou, mléko(1,5,6,7,8)
Polévka
Kmínová s kapáním(1.3.6.7.9)
Oběd 1
Bramb.gnocci s kuřecím masem a špenátem(1,3,7)
Oběd 2
Langoše s česnekem a sýrem(1,7)
Pití
džus

Úterý
05.10.2021

Svačinka
Pomazánka z ryb v tomatě, chléb, zelenina, čaj(1,4,6,7)
Polévka
Z míchaných luštěnin(1,6,7,9)
Oběd 1
Kuře a la bažant, rýže, jogurt(1,7)
Oběd 2
Špagety s bazalkou(1,7)
Pití
čaj se sirupem

Středa
06.10.2021

Svačinka
Šlehaný tvaroh, cereálie(1,6,7)
Polévka
Masový krém(1,6,7,9)
Oběd 1
Karbanátky z červené čočky, brambory, míchaný salát(1,3,7)
Oběd 2
Falešný rybí salát z kuřecího, pečivo(3,7,10)
Pití
čaj černý

Čtvrtek
07.10.2021

Svačinka
Chléb, pomazánka mrkvová, čaj(1,6,7)
Polévka
Jáhlová se zeleninou(1,6,7,9)
Oběd 1
Koprová omáčka, hov.maso, houskové knedlíky, ovoce(1,7)
Oběd 2
Krupicová kaše s kakaem(1,7)
Pití
čaj ovocný

Pátek
08.10.2021

Svačinka
Rohlík, Rama, plátkový sýr, zelenina, čaj
Polévka
Hráškový krém(1,6,7,9)
Oběd 1
Čevabčiči, brambory, obloha(1,3,7,10)
Oběd 2
Kuřecí kostky exotické, rýže(1,6,7,9)
Pití
džus
Seznam alergenů
1234567891011121314
ObilovinyKorýšiVejceRybyArašídySójaMlékoSkořápkové plodyCelerHořčiceSezamOxid siřičitýVlčí bobMěkkýši

Informace o označování alergenů ve školní jídelně

Od 13.12.2014 mají školní jídelny za povinnost vyznačovat na jídelním lístku informace o alergenech v souladu s legislativou:
-EU-2000/13 do 13.12.2014, pak nahrazena 1169/2011 EU článek 21
-ČR - Vyhláška 113/2005 Sb. O způsobu označování potravin a tabákových výrobků, §8 odstavec 10.

Značení alergenů u nebalených potravin (mezi které patří i pokrmy) musí být na viditelném místě, tj. číslováním na jídelním lístku a zobrazením seznamu alergenů s odpovídajícím číslem.
Školní jídelna je povinna označit alergenní složkou vyrobený pokrm, ale nebude brát zřetel na jednotlivé přecitlivělosti strávníků. Tuto skutečnost si musí každý strávník sám ohlídat. Není možné se věnovat při výrobě jídel strávníkům s potravinovou alergií jednotlivě, takže případným žádostem nebude vyhověno.Jídelna má pouze funkci informační tak jako každý výrobce potravin.

Nelze spojovat dietní stravování s přecitlivělostí na některé alergeny.